İlkbahar
Pastası
225g tereyağı
(oda sıcaklığında)
465g toz
şeker5 yumurta beyazı (önceden karıştırılmış)
2 çay kaşığı vanilya
375g un
4 çay kaşığı kabartma tozu
Yarım çay kaşığı tuz
355g süt (önceden mikrodalgada 30 saniye ısıtılmış)
·
Fırını önceden 180C de ısıtın.
·
Kek kalıbını yağlayın.
·
Kabartma tozunu, tuzu ve unu ayrı bir kapta
eleyin.
·
Tereyağını ve şeker krema kıvamına gelene kadar
karıştırın. Yumurta beyazını azar, azar ekleyin. Daha sonra vanilyayı ekleyin.
·
Bu karışıma sırasıyla ılık süt ve un karışımını
azar, azar ekleyin.
·
Elde ettiğiniz karışımı dörde bölüp, istediğiniz
gıda boyasıyla renklendirin.
·
Karışımı kalıba dökün ve 15 / 20 dakika pişirin.
Klasik
Amerikan Buttercream Icing
2 su bardağı tereyağı
(yumuşak ama erimiş değil)
6-7 bardak pudra şeker,
elenmişYarım çay kaşığı sofra tuzu
2 yemek kaşığı vanilya özü
8 yemek kaşığı krema için
·
Orta hızda kürek eki ile bir mikser ile birkaç dakika tereyağı çırpın.
·
Pudra şekeri 3 bardak ekleyin ve şeker tereyağı ile dâhil edilmiştir kadar
düşük hızda kırıştı.
·
Orta mikser hızını artırmak ve vanilya özü, tuz ve krema 2 yemek kaşığı
ekleyin ve 3 dakika dar kırp. Sizin buzlanma daha sert tutarlılık ihtiyacı
varsa, kalan şeker ekleyin. Sizin buzlanma dışarı inceltilerek gerekiyorsa, her
seferinde kalan süt 1 yemek kaşığı ekleyin.
Kaplatmak isteyen a barla
Biz 800g hazır seker hamur kullanarak kapladık ve çiçekler aynı renk gıda
boyasıyla hamura renklendirdi.
0 comments:
Post a Comment